Veelgestelde Vragen

Inklapbare content

Vanaf welke leeftijd zijn jullie producten?

Elk kind is anders. Over het algemeen adviseren wij Super Belangrijk Boek en Super Belangrijke Vragen voor kinderen vanaf 5 jaar. Waarbij de jongste kinderen wellicht extra hulp en uitleg nodig hebben.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,65. Bestellingen vanaf €25 worden in Nederland gratis bezorgd.

Verzending naar België en Duitsland kost €9,90. Bij een bestelling van €35 of meer bieden wij gratis verzending naar België en Duitsland aan.

Versturen jullie ook naar het buitenland?

Wij versturen ook naar België en Duitsland.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij streven er naar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bestellingen die op werkdagen voor 16 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Overige bestellingen worden de volgende werkdag bij de vervoerder aangeboden.  

Voor de bezorging zijn wij afhankelijk van externe bezorgdiensten. Over het algemeen geldt dat bestellingen binnen 24 uur worden afgeleverd. Zendingen naar België en Duitsland worden binnen 3 werkdagen geleverd.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een email met volgcode zodra je pakket is verzonden.  

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Met uitzondering van onze digitale producten, bieden wij de mogelijkheid om producten te retourneren. Lees hier meer over ons retourbeleid.

Ik ben een hulpverlener. Kunnen wij samenwerken?

Binnen de kinderhulpverlening zijn onze producten enthousiast ontvangen en worden deze reeds veelvuldig ingezet. Wellicht kunnen wij ook wat voor jouw organisatie betekenen! Stuur een mail naar hallo@superbelangrijkboek.nl, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Kan ik een groot aantal bestellen voor mijn school, vereniging of stichting?

Jazeker! Wij informeren je graag over de mogelijkheden en speciale prijzen. Stuur een mail naar hallo@superbelangrijkboek.nl voor meer informatie.

Ik heb een fysieke winkel. Hoe kan ik jullie producten toevoegen aan mijn assortiment?

Wat leuk dat je interesse hebt om onze producten op te nemen in het winkelassortiment! Wil je inkopen? Of wil je meer informatie? Stuur een mail naar hallo@superbelangrijkboek.nl.